Mounia Houari

Ik heb mezelf op de homepage al kort voorgesteld.  Laat ik dat nu wat uitgebreider doen.

Aan die kant –>> zie je ook een korte vlog waarin ik mezelf even voorstel. Voor de mensen die liever iets lezen, hieronder dus:

In januari geboren. Een hele saaie maand als je het mij vraagt. Net na de feestdagen. Wie heeft er dan nog zin in een feestje? Sterker nog wie heeft er nog geld na al die feestdagen?
Men denkt dat de cadeaus die je een maand eerder hebt gehad tellen als verjaardagscadeau. Zo werkt het dus niet! (deze frustratie moet ik even kwijt). De mensen die geboren zijn in januari hebben als sterrenbeeld steenbok. Ik ben zelf niet zo van de sterrenbeelden maar er zitten wel elementen in die ik herken. Dat zal wel toeval zijn 😉 Woorden als koppig, leergierig en energiek zijn wel op hun plaats.

Wat mij ver heeft gebracht en nog steeds brengt is mijn nieuwsgierigheid. Mijn bijnaam was vroeger altijd al journalist. Ik wilde alles weten. Elke detail en ik stopte nooit met vragen stellen. Ik weet niet waar die nieuwsgierigheid vandaan komt maar het heeft mij wel enorm geholpen om op jonge leeftijd stappen te maken. Mijn koppigheid is later pas ontstaan. Daar schiet ik soms wel in door maar goed het blijkt dat je als mens ook verbeterpunten hebt en laat mij nou een mens zijn.

Ik heb gewerkt als HR directeur bij een IT bedrijf.  Mijn energie haal ik uit zijn trainingen geven. Het geeft mij een goed gevoel als mensen geïnspireerd de ruimte uitgaan. Daarnaast ben ik van het grotere plaatje. Ik hou van het bepalen van de juiste strategie en de executie daarvan.

Prikkels zijn belangrijk voor mij . Hoe meer hoe beter. Daarom ben ik ook gaan schrijven. Je zou wel kunnen zeggen dat ik de artikelen ben gaan schrijven om eens mijn eigen gedachten op een rijtje te zetten. Het is namelijk best druk en chaotisch in mijn hoofd. Het schrijven geeft mij rust. Daarnaast word ik aan het denken gezet en probeer ik mijn omgeving ook te triggeren. Ik vind het belangrijk dat iedere individu bezig is met zijn of haar ontwikkeling. Gedreven mensen behoren vaak tot de mensen waar ik het liefst mee omga. De drang om steeds beter te worden en doelen te bereiken die je in eerste instantie als onmogelijk had beschouwen raken mij enorm. Als ik daarbij kan helpen door een artikel of vlog te maken dan geeft dat mij veel voldoening.

Na mijn 3e zwangerschap heb ik besloten in mijn verlof ( nee het kwam niet door de hormonen) om ontslag te nemen. Ik heb ervoor gekozen om een eigen business uit de grond te stampen. Inmiddels ben ik een jaar bezig en ben ik gezegend met 3 kinderen , een eigen kantoor en medewerkers. Waar een wil is is een weg. Het maakt niet uit waar je wieg stond, jij kan bereiken wat jij wil.

Zo dat was het voor nu. Heel veel leesplezier.

Groetjes,

Mounia

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven