Heb jij persoonlijke Why al gevonden?


#persoonlijkewhy

Een jaar geleden werd ineens alles duidelijk. Ik wist ineens waar ik ‘s ochtends enthousiast mijn bed voor uitspring.

Na een lange zoektocht, veel lezen en veel sparren kwam ik steeds dichterbij mijn levensdoel – mijn WHY.

Wat heb ik deze wereld te bieden en wanneer sta ik in mijn kracht? Het was helder! Ik kon eindelijk beschrijven wie ik ben.

Om te zorgen dat ik mijn WHY altijd helder voor de geest kon halen probeerde ik ‘m terug te brengen tot één zin. Eén zin waarin mijn bijdrage aan de wereld beschreven staat en de impact die hiermee maak op de wereld.

Mijn persoonlijke WHY is “ik geef mensen inzicht in hun potentieel, zodat ze dingen kunnen doen die ze in eerste instantie als onmogelijk hadden beschouwd”.

Inmiddels help ik samen mensen met het vinden van hun persoonlijke WHY door intensieve coaching en training. Het is elke keer weer genieten om mensen het inzicht te geven om hun leven anders in te richten, zodat ze energieker in het leven komen te staan. Weet jij al wat jouw persoonlijke WHY is? 👇#plaatsjouwreactie

Posts created 61

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: