We zijn te bescheiden in het stellen van doelen.

We denken te vaak aan zaken die ons kunnen belemmeren. Die ons in de weg staan als het gaat om onze doelen verwezenlijken, onze dromen najagen. Zal ik alsnog voor die master gaan, nu ik werk en kinderen heb? Zal ik die studie gaan doen nu ik al over de 40 ben? Ben ik niet te laat? Ik ben niet happy op werk maar ik heb wel stabiliteit, moet ik dat zomaar opgeven? Wat krijg ik ervoor terug?

We zijn zekerheid zoekers. Daarom zijn we vaak bescheiden en beperken we onszelf, ook als we dromen. We durven niet groot te dromen. Er is helemaal niks mis met groot dromen en dit ook durven uit te spreken.

Wat is er toch met ons gebeurt? Ooit waren we jong en vrije denkers. Toen werden we geconfronteerd met studeren en andere aspecten in het leven en zijn we steeds kleiner gaan denken, systeem denken. Is dat om teleurstellingen te voorkomen?

Nieuw jaar, nieuwe kansen! Heel cliché maar toch goed om er bij stil te staan; wat wil je nu echt?Laat je hart spreken; kijk diep van binnen. Wat wil je nu echt?? Neem er even de tijd voor….

Wat wil je nu echt?

Zet het hieronder in een reactie; schreeuw het uit! 😉

Posts created 61

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: