Everybody dies but not everybody lives!

Ik had toen ik jong was altijd een haastig leven. Ik kon niet wachten om volwassen te worden. Ik dacht dat het antwoord op de vraag “ wat wil je later worden als je groot bent?” het enige antwoord was dat ik nodig zou hebben om een succesvol toekomst tegemoet te gaan, dus niet!

Uit onderzoek onder een groep mensen die op korte termijn zouden komen te overlijden kwam naar voren dat de mensen die terugblikken op hun leven geen spijt hadden van de dingen die ze in het leven hadden gedaan maar dat ze vooral spijt hadden rondom zaken die ze NIET hebben gedaan.

It is not death most people are afraid of. It is getting to the end of life, only to realize that you never truly lived

Op een gegeven moment kom je als mens op een punt waarbij je jezelf gaat afvragen > waar doe ik het allemaal voor? wie ben ik? Wat wil ik eigenlijk? Wat maakt mij gelukkig? Wat kan ik als individu bijdrage aan deze wereld?

in mijn omgeving zie ik heel veel mensen een haastig leven leiden. Ze zijn aan het overleven. Alles op de automatische piloot stand. Echt leven doen ze niet want het leven overkomt ze.

Weinig mensen zijn bezig met het beantwoorden van bovenstaande vragen. Wacht niet tot het einde van jouw carrière maar begin er vandaag al mee! Ga vandaag het gesprek aan met jezelf. Leer jezelf kennen en maak jouw persoonlijke missie expliciet.

Dit doen wij ook in de Why training. Iedereen heeft een persoonlijke Why! Deze wordt namelijk al gevormd in jouw tienerjaren..

In de training vind jouw persoonlijke why gaan we samen op zoek naar jouw persoonlijke Waarom, die we in één zin gaan vatten. Eén zin die jou de rest van je leven helpt om bepaalde keuzes te maken. Een zin die jouw drijfveren samenvat en zal verklaren waarom je bepaalde taken altijd uitstelt, terwijl je andere taken direct oppakt. We gaan jouw persoonlijke missie expliciet maken. Door o.a. herinneringen op te halen, verhalen te schrijven en jouw tijdlijn te bespreken.

Het gaat niet om dat ene geluksmoment in de week of in de maand maar het gaat om structureel geluk, levensgeluk. Dat je dingen doet die er toe doen, die jou voldoening geven. Jouw bijdrage aan het geheel, aan de wereld.

Mocht jij of jouw team nou geïnteresseerd zijn in deze training of meer willen wete over de inhoud, let me know!

Zie mijn Why hieronder…benieuwd naar het verhaal hier achter? Tijdens de training licht ik het toe ☺

Posts created 61

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: