Heb jij een betekenisvol leven?

Opeens ben je er, opeens ben je hier.

In een land, in een huis, bij een gezin. Jouw gezin. Jouw leefwereld wordt nu bepaald. Door jouw omgeving, de rolmodellen in jouw leven en de gebeurtenissen die jou zijn overkomen. Jij word nu gevormd ( ik blijf even in de IT wereld), er wordt nu een stuk software geschreven. Jij bent geen techneut dus je hebt geen idee hoe de code is opgebouwd. De code bepaalt wel jouw gedrag. Dagelijks, ieder moment, 24/7. Jij wordt de hele dag gestuurd door die code. Het bepaalt hoe je handelt, hoe je denkt, hoe je communiceert en wat je uiteindelijk bereikt. Het is aan jou om die code te leren kennen, om jezelf te gaan ontdekken en de code eventueel te herschrijven zodat je in staat bent om snel te schakelen bij een error of een bug. Leer jezelf kennen, begrijp jezelf en nog belangrijker hou van jezelf. Met zelfreflectie kom je verder in jouw werk en in jouw leven!

Ben je tevreden als je zou weten dat vandaag je laatste dag zal zijn?

Zelfreflectie helpt je om elke dag beter te worden. Zelfreflectie helpt je bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Kijk eens in de spiegel en praat tegen die persoon 😉

Probeer antwoord te geven op de volgende vraag > Wie zou je voor de buitenwereld zijn als je naar de binnenkant zou luisteren?

Posts created 61

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: