Van die mensen die overal hun stempel op moeten drukken ;-) #zucht

Een tijd terug kwam mijn oma πŸ‘΅ op bezoek. Ik wilde de perfecte kleindochter spelen en ik dacht ik maak een overheerlijke 3-gangenmenu 🍲 Lange leven het internet πŸ˜‰ πŸŽ‰ Het smaakte perfect πŸ‘Œ althans dat vond ik! πŸ‘©β€πŸ³ Totdat m’n oma ging proeven, ze trok een zuur gezicht. 😷 Liep naar de kast en pakte wat zout. Ze strooide een paar korrels en zei β€œ kijk nu is het perfect”. Ze vertelde de andere visite πŸ‘±β€β™‚οΈπŸ‘±β€β™€οΈπŸ‘¦ over hoe ze mijn gerecht had gered. En dat t naar niks smaakte totdat zij zich ermee ging bemoeien πŸ€¦β€β™€οΈ. Ze was ervan overtuigd dat haar toevoeging waardevol was. πŸ‘€

Was dat het ook? Of wilde ze graag haar stempel drukken? πŸ‘΅

Nou is m’n oma πŸ‘΅ een schat ❀ van een mens en kan ik het prima hebben en moet ik er zelfs om lachen! 😁

Op de werkvloer irriteert het mij wel. 😀Het doet met denken aan not-invented-here syndroom. β€œ als ik het niet heb bedacht dan is het niks, het kan alleen wat zijn als ik me ermee heb bemoeit”. Heb jij zo een collega? Tag hem of haar hier πŸ‘‡

 

( nee hoor, grapje! Doe maar niet πŸ˜‰ )

Posts created 61

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: