Ik hoop dat je tegen een muur aanloopt!

Je wil het niet en het doet vast pijn. Maar toch hoop ik dat je een keer tegen een muur aanloopt. Dat klinkt niet heel aardig. Maar kijk eens terug naar jouw leven en kijk terug naar de grootste leermomenten. Wanneer heb je deze opgedaan? Juist ja! Toen het misging, toen het fout ging, toen je eventjes een dip had en niet wist hoe je eruit moest komen. Die momenten en ervaringen zorgen ervoor dat je er sterker uitkomt. Je bent gegroeid als mens dankzij deze situaties.

Vooral de mensen die geen risico’s durven nemen en blijven doen wat ze altijd hebben gedaan. Deze mensen komen pas in beweging als de omgeving om hun heen drastisch verandert. En ze wel moeten veranderen!

Wij zijn allemaal verantwoordelijk voor ons eigen ontwikkeling, ons eigen vooruitgang, tuurlijk kan je hulp krijgen van andere maar uiteindelijk zul je het zelf moeten doen!

Dus maak fouten, laat iemand je ideeën afbranden, val op de grond maar vergeet niet op te staan. Faal, leer en doorbreek je patronen want je moet veranderen om jezelf te blijven.

 

Groetjes,

Mounia

 

www.Mouniahouari.com

Posts created 61

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: